Tarieven & Info

Tarieven

3-dees hanteert een tarief van 77,50 euro. (3-dees maakt gebruik van de KOR regeling en is daardoor niet BTW plichtig) Een sessie duurt +/- 1 uur. Buiten Berkel-Enschot wordt 0,25 cent per kilometer reiskosten berekend.

Vergoeding gemeente

Stichting Inzet voor Zorg is de gecontracteerde partij in de gemeenten Hart van Brabant. 3-Dees kindercoaching is aangesloten bij Stichting Inzet voor Zorg wat inhoudt dat de zorg die geleverd wordt vergoed kan worden vanuit de Jeugdwet; Zorg voor Jeugd Hart van Brabant.

Vergoeding zorgverzekeraar

Daarnaast wordt kindercoaching soms door de zorgverzekering vergoed. De regels zijn per maatschappij verschillend. Bij sommige verzekeraars valt coaching bijvoorbeeld onder alternatieve geneeswijze, counseling of psychosociale hulpverlening. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding, moet er zelf contact opgenomen worden met de verzekeraar.

Heeft jullie kind een PGB? Dan is betaling hieruit mogelijk. Daarnaast mogen de kosten bij de Belastingdienst opgevoerd worden als ziektekosten.

3-Dees is geregistreerd bij; SKJ - Beroepsregister voor Jeugdprofessionals in Nederland.

3-Dees is aangesloten bij; Adiona - Beroepsorganisatie voor kindercoaches.

FAQ

  • 3-Dees is er voor ouders en kinderen met verschillende hulpvragen. Wanneer een kind even niet lekker in zijn of haar vel zit, kan een kindercoach uitkomst bieden. Daarnaast bied ik als oudercoach ondersteuning aan ouders daar waar de vraag een pedagogisch/opvoedkundig karakter heeft.
  • Ik werk met een sessietarief van 77,50 euro inclusief BTW. Een sessie duurt +/- 1 uur.

  • Als kindercoach ben ik gecontracteerd door de gemeente Tilburg. Daardoor zijn vergoedingen bij diverse hulpvragen mogelijk in de regio Tilburg. Onder die regio vallen de volgende gebieden: Berkel-Enschot, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk.

  • De duur van een traject is afhankelijk van de situatie. Ik streef naar een kortdurend traject en bied zorg op maat aan.

  • Als zelfstandige kindercoach werk ik niet vanuit een praktijk, maar bij jullie thuis. Ik ben ervan overtuigd dat het kind zich daar het meest op zijn of haar gemak voelt. Daardoor kan ik jullie als gezin beter begeleiden.