Verwijzers

Informatie voor verwijzers

Als kindercoach bied ik kinderen en ouders op een laagdrempelige manier ondersteuning bij diverse hulpvragen. Samen met het kind en gezin werk ik graag met zorg en aandacht aan een fijne toekomst.

3-Dees maakt deel uit van het aanbestedingsproject zorg voor jeugd hart van Brabant. 3-Dees heeft dan ook een contract met de gemeente. Hierdoor is het aanvragen van zorg arrangementen mogelijk. Dit kan op twee manieren, via verwijsbrief huisarts of na aanmelding bij de toegang. 

Verwijzers

Huisartsen, jeugdverpleegkundigen, maatschappelijk werkers, leerkrachten en andere belangrijke spelers rondom het kind kunnen een gezin naar mij doorverwijzen. Na aanmelding plan ik een telefonische kennismaking met de ouder(s). Ik begeleid vooral kinderen tussen de 0 en 18 jaar die niet lekker in hun vel zitten.

Vergoeding

Per januari 2019 maak ik onderdeel uit van het aanbestedingsproject zorg voor jeugd hart van Brabant. Daar ik gecontracteerd ben door de gemeente Tilburg, ben ik in de gelegenheid om arrangementen aan te vragen en is vergoeding in veel gevallen mogelijk voor gezinnen in de regio: Berkel-Enschot, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk. De gemeente is ruimdenkend. Bij veel hulpvragen is een vergoeding dan ook mogelijk.

Kind en gezin weer in balans?

Neem dan contact met me op. Bel 06-50 27 80 12 of mail info@3-dees.nl