Oudercoaching

Nieuwe inzichten

Als ouder wil je niets liever dan je kind(eren) een fijne opvoeding meegeven. Dat zorgt ervoor dat het kind uiteindelijk kan uitgroeien tot een respectvolle en verantwoordelijke volwassene. Toch is dat niet altijd even makkelijk. Misschien vinden jullie het moeilijk om voet bij stuk te houden of om als ouders samen een front te vormen.

Als ouderschapscoach kijk ik naar het totaalplaatje en geef ik jullie nieuwe inzichten mee. Ik kijk als buitenstaander met een objectieve blik naar de situatie. Samen puzzelen we naar het beste resultaat voor het hele gezin.

Steuntje in de rug

Soms is een steuntje in de rug nodig omdat de situatie is veranderd. Misschien zijn jullie pas gescheiden of heeft het kind iets vervelends meegemaakt op school. Heftige emoties zoals angst, boosheid of onzekerheid kunnen de overhand krijgen. Dit kan veranderingen in het gedrag opleveren of de omgang met anderen bemoeilijken. Op een systemische manier ga ik samen met jullie op zoek naar de juiste ingrediƫnten om het gezin weer terug in balans te brengen.

Als oudercoach luister ik naar de (hulp)vraag en observeer ik de omgang met jullie kind. Neem gerust telefonisch of per mail contact met mij op. Samen kijken we wat de te nemen stappen kunnen zijn. Ieder gezin is anders en heeft iets anders nodig.

Kind en gezin weer in balans?

Neem dan contact met me op. Bel 06-50 27 80 12 of mail info@3-dees.nl

Hoe gaat 3-Dees te werk?

Inschrijven

Via de huisarts, een andere verwijzer of op eigen initiatief heb je contact opgenomen. Na deze aanmelding plannen we een telefonische kennismaking in.

Intake

Na de telefonische afstemming ontvangen jullie een intake formulier. We plannen een afspraak bij jullie thuis voor een eerste ontmoeting.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking wordt het intakeformulier besproken. We bekijken of er een klik is en of het goed voelt om samen verder te gaan. 

Ondersteuning

Spelenderwijs ontdek ik samen met het kind de situatie. Ik koppel dit terug aan de ouder(s) en we bespreken eventuele vervolgstappen.